Radni materijali za rano poticanje intelektualog razvoja

Datum objave: 30.09.2013Datum zadnje izmjene: 30.09.2013

Bitno je da se u predškolskom uzrastu u svakodnevni rad unesu elementi koji dokazano stimuliraju mentalni razvoj djece, ali i specifične vježbe koje razvijaju koordinaciju pokreta i motorike te tako sprječavaju poremećaj koncentracije i pažnje u kasnijem periodu života.

Dr. Ranko Rajović

Harfica Pametnica pokrenula je novi projekt nastao u želji da djeca u što ranijoj dobi što je više moguće razviju svoje potencijale. Upravo je predškolska dob najvažnija u području razvoja dječjih potencijala, jer se do 7. godine života razvije većina neuronskih veza velikim dijelom odgovornih za intelektualne sposobnosti djeteta.

Pomoću svakodnevnih vježbi koje vesele i zabavljaju, djeca će se na najrazličitije načine i sa svim svojim osjetilima pripremiti za školske napore.

Kod Harfice Pametnice ćete pronaći praktične i raznolike vježbe, predloške za edukativne igre i zadatke za poticanje govornih mogućnosti, zadatke i igre za rano poticanje matematičkih sposobnosti, zatim grupne igre kao i igre za zatvorene i otvorene prostore, pjesmice, priče, te ideje za modeliranje. Materijali su poredani prema godišnjem dobu, temama i povodu tako da ih je lako pronaći. 

Cijena godišnje pretplate iznosi 144,00 kn.

Više informacija saznajte na pametnica.harfa.hr

 

Foto: Pametnica.harfa.hr

Sviđa ti se?

Klikni Like ukoliko ti se sviđa ovaj članak.

Pretraži INSIDEOUT

Pretraži

InsideOUT Klub

Prijavite se i uživajte u brojnim pogodnostima!

Prijavi me