Uvjeti korištenja

Molimo Vas da se prije početka korištenja portala InsideOut upoznate s Općim uvjetima korištenja portala. Imate li bilo kakva pitanja ili nejasnoće vezane uz uvjete korištenja, molimo da nam se obratite na e-mail adresu: info@insideout.hr

Tvrtka Spona komunikacije d.o.o. omogućuje korištenje sadržaja na portalu www.insideout.hr (u daljnjem tekstu InsideOut) koje je određeno uvjetima korištenja i pravnim napomenama.

Korištenjem bilo kojeg dijela InsideOut portala smatra se da su korisnici upoznati s ovim uvjetima i svim rizicima koji nastaju iz korištenja ove internetske stranice te prihvaćaju koristiti sadržaj ove internetske stranice isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost.

 

Autorska prava

InsideOut polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizualne i audiomaterijale, baze podataka i programerski kod). Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela portala, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava portala i podložno je tužbi.

 

Pravila prenošenja sadržaja

Prenošenje informacija iz članaka objavljenih na portalu dopušta se samo uz uvjet da se ne prenose dijelovi originalnog teksta duži od 600 slovnih znakova, pri čemu je navođenje izvora obvezatno, a ako je riječ o internetskoj stranici, onda je obvezatno i staviti link na originalni tekst ukoliko s Uredništvom portala InsideOut nije postignut dogovor o drugačijim uvjetima.

 

Pravo na izmjene sadržaja i usluga

InsideOut zadržava pravo promjene, ukidanja (privremenog i trajnog) bilo kojeg sadržaja ili usluge na portalu bez obveze prethodne najave.

 

Poveznice na druge internetske stranice

InsideOut portal sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja, sadržaja koje kreiraju posjetitelji te poveznica na vanjske stranice.
Sve sadržaje portala koristite na vlastitu odgovornost i InsideOut ne može se smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem.

 

Zaštita privatnosti

InsideOut portal poštuje privatnost svojih korisnika i posjetitelja. Podatke iz procesa registracije te ostale podatke o korisniku InsideOut neće davati na uvid trećoj strani. Podaci o korisniku neće biti dostupni trećoj strani osim u slučaju kada je takva obveza regulirana zakonom.
InsideOut se obvezuje da će čuvati privatnost korisnika portala, osim u slučaju teškog kršenja pravila portala ili nezakonitih aktivnosti korisnika.

 

Obveze korisnika

Korisnicima InsideOut portala strogo je zabranjeno:
•    objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji krše postojeće hrvatske i/ili međunarodne zakone, sadržaja koji je uvredljiv, vulgaran, prijeteći, rasistički ili šovinistički te štetan na bilo koji drugi način
•    objavljivanje, slanje i razmjena informacija za koje posjetitelj zna ili pretpostavlja da su lažne, a čije bi korištenje moglo nanijeti štetu drugim korisnicima
•    lažno predstavljanje, odnosno predstavljanje u ime druge pravne ili fizičke osobe
•    manipuliranje identifikatorima kako bi se prikrilo porijeklo sadržaja koji se objavljuje ili šalje putem usluga InsideOut portala
•    objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji su zaštićeni autorskim pravom
•    objavljivanje, slanje i razmjena neželjenih sadržaja korisnicima bez njihovog pristanka ili traženja, ili putem obmane
•    svjesno objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji sadrži viruse ili slične računalne datoteke ili programe načinjene u svrhu uništavanja ili ograničavanja rada bilo kojeg računalnog softvera i/ili hardvera i telekomunikacijske opreme
•    prikupljanje, čuvanje i objavljivanje osobnih podataka drugih posjetitelja portala i korisnika

 

Pravila komentiranja

Komentari objavljeni na portalu InsideOut ne odražavaju stav vlasnika i Uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora također nisu nužno i stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih uvjeta i pravila komentiranja.

 

Izmjene Općih uvjeta korištenja

InsideOut zadržava pravo izmjene ovih uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku te neće biti odgovoran za moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Navedene promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovim internetskim stranicama.

Pretraži INSIDEOUT

Pretraži

InsideOUT Klub

Prijavite se i uživajte u brojnim pogodnostima!

Prijavi me