• Doručkom do više energije i sreće

    Doručkom do više energije i sreće

    18.10.2013

    Kaže se da trebamo doručkovati kao kraljevi jer je to prvi obrok i najvažniji u danu. No, ako pojedemo previše, višak će otići u masno tkivo, a ako ne pojedemo dovoljno i kvalitetno, brzo ćemo biti umorni i bezvoljni. Tajna je u cjelovitim proteinima i složenim ugljikohidratima.

  • Ljekovita svojstva meda gode cijelom organizmu

    Ljekovita svojstva meda gode cijelom organizmu

    26.11.2012

    Med je pravo "skladište" moćnih ljekovitih svojstava! On ima snažna antiseptička, antioksidativna i pročišćavajuća svojstva koja gode tijelu, koži i zdravlju u cijelosti. Stoga vam predstavljamo zdravstvene prednosti ovog ljekovitog "tekućeg zlata".

  • Zrnca s kojima treba oprezno

    Zrnca s kojima treba oprezno

    24.05.2012

    Sol je začin i s njom se ne smije pretjerivati, kao ni s ostalim začinima. Problem nastaje kad je unosimo s gotovom hranom, grickalicama… i svim namirnicama u kojima je ne možemo kontrolirati.

  • Celer - začin, lijek i afrodizijak

    Celer - začin, lijek i afrodizijak

    26.04.2012

    Celer u hladnjaku ne znači da možemo skuhati samo juhu. Salata, rižoto, krem-juha, pire, zapečen kao prilog mesu… sve to celer može.

  • Vanilija i cimet bude emocije

    Vanilija i cimet bude emocije

    23.02.2012

    Začini imaju divnu osobinu: pobuđuju sva naša osjetila, asociraju nas na blagdane, obiteljske ručkove, druženja s prijateljima ili putovanja.

     

     

  • Umirujući miris bosiljka

    Umirujući miris bosiljka

    23.02.2012

    Bosiljak, kultiviran prije više od 5000 godina, na put oko svijeta krenuo je iz Indije. Latinski naziv basilicum izvedenica je grčke riječi basileos, a znači kralj.

  • Hrana za bolje misli

    Hrana za bolje misli

    23.02.2012

    Kad ne možemo promijeniti okolnosti zbog kojih posežemo za nezdravom i kaloričnom hranom, možemo barem posegnuti za bademima i crnom čokoladom.  

  • U duginim bojama

    U duginim bojama

    21.02.2012

    Jabuke se odlično uklapaju u koncept prehrane duginih boja, šarenih namirnica koje nam osiguravaju potrebne hranjive tvari, a ugodne su i oku.

  • Čarobna jabuka

    Čarobna jabuka

    21.02.2012

    Ukusne su, zdrave, dostupne. Pa ipak, prosječna godišnja potrošnja po stanovniku u Hrvatskoj iznosi samo 15, a u Austriji 50 kilograma.  

  • Tajni život začina

    Tajni život začina

    25.01.2012

    Egzotični začini nekad su bili povlastica bogatih: tridesetak grama šafrana ili kardamoma vrijedilo je kao jedna krava ili tri ovce, a cimetov je prah bio skuplji od zlata.

  • Šafran - kralj začina

    Šafran - kralj začina

    18.01.2012

    U pola kilograma šafrana, koji se kao lijek i bojilo koristio još u Mezopotamiji prije 5000 godina, stane četvrt milijuna tučaka pa je jasno zašto je najskuplji začin na tržištu.

Za stolom

(11)
Doručkom do više energije i sreće

Doručkom do više energije i sreće

Kaže se da trebamo doručkovati kao kraljevi jer je to prvi obrok i najvažniji u danu. No, ako pojedemo previše, višak će otići u masno tkivo, a ako ne pojedemo dovoljno i kvalitetno, brzo ćemo biti umorni i bezvoljni. Tajna je u cjelovitim proteinima i složenim...

Ljekovita svojstva meda gode cijelom organizmu

Ljekovita svojstva meda gode cijelom organizmu

Med je pravo "skladište" moćnih ljekovitih svojstava! On ima snažna antiseptička, antioksidativna i pročišćavajuća svojstva koja gode tijelu, koži i zdravlju u cijelosti. Stoga vam predstavljamo zdravstvene prednosti ovog ljekovitog "tekućeg zlata".

Zrnca s kojima treba oprezno

Zrnca s kojima treba oprezno

Sol je začin i s njom se ne smije pretjerivati, kao ni s ostalim začinima. Problem nastaje kad je unosimo s gotovom hranom, grickalicama… i svim namirnicama u kojima je ne možemo kontrolirati.

Celer - začin, lijek i afrodizijak

Celer - začin, lijek i afrodizijak

Celer u hladnjaku ne znači da možemo skuhati samo juhu. Salata, rižoto, krem-juha, pire, zapečen kao prilog mesu… sve to celer može.

Vanilija i cimet bude emocije

Vanilija i cimet bude emocije

Začini imaju divnu osobinu: pobuđuju sva naša osjetila, asociraju nas na blagdane, obiteljske ručkove, druženja s prijateljima ili putovanja.    

Umirujući miris bosiljka

Umirujući miris bosiljka

Bosiljak, kultiviran prije više od 5000 godina, na put oko svijeta krenuo je iz Indije. Latinski naziv basilicum izvedenica je grčke riječi basileos, a znači kralj.

Stranica 1 od 2

Pretraži INSIDEOUT

Pretraži

InsideOUT Klub

Prijavite se i uživajte u brojnim pogodnostima!

Prijavi me